Ons team weet alles van kunstplant tot groene wand.

Met ruim 25 jaar ervaring in de hydrocultuur weten wij als geen ander wat er nodig is voor uw kantoor.
Samen met onze opdrachtgevers hebben we meer dan 1000 succesvolle projecten mogen opleveren. Van prachtige potten met bijzondere planten tot de op dit moment erg populaire moswanden.
+
Tevreden klanten

Onze klanten bevinden zich veel onder gemeentes en middel- en grote bedrijven. Stuk voor stuk organisaties die inzien dat kantoorbeplanting bijdraagt aan een beter leefklimaat bij u op kantoor.

+ jaar
Ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring kennen we de klappen van de zweep ruimschoots. Hierdoor zijn we in staat om het juiste advies te geven.

+
Plantenbakken

Duizenden plantenbakken hebben we in de loop der jaren geleverd. Van prachtige klassieke potten, tot moderne bakken die een parel voor het oog zijn.

Waarom kiezen voor Hydro Jansen

Hydrocultuur planten worden vaak als groen oplossing in kantoren aangeboden. Waarom wordt er vaak gekozen voor dit type kantoorbeplanting? Wat komt er allemaal kijken bij de verzorging van een hydrocultuur plant?

Met onze jarenlange expertise op het gebied van interieurbeplanting en hydrocultuur geven wij u graag concrete tips.

Meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een proefopstelling bij u op kantoor?

Een proefopstelling in gedachten voor uw hydrocultuur planten? Hydro Jansen zorgt ervoor!

Het kan zijn dat u niet geheel zeker bent van datgene dat u in gedachten heeft. Wij zorgen er dan voor dat u de gewenste pot, schaal en/of plant ‘op zicht’ krijgt op de gewenste plek in het interieur. Meer weten over een proefopstelling?

 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Breng de natuur naar uw kantoor!

We adviseren u graag.