Interieurbeplanting creëert meer dan alleen sfeer in uw bedrijf. Het heeft een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als gezondheid van uw medewerkers.

Om het groen in uw bedrijf zo gezond en efficiënt mogelijk te laten groeien, werken wij met het moderne en kostenbesparende hydrocultuur systeem.

Met dit systeem wordt de luchtkwaliteit in uw bedrijf op een duurzame manier verhoogd.

Mos is een prachtig natuurproduct voor toepassing in elk interieur. Het is 100% natuurlijk, het zorgt voor een gevoel van welbehagen, het kan overal toegepast worden (ook op plekken waar geen daglicht komt), het is onderhoudsvrij én mos is een echte blikvanger. Bovendien heeft dit mos een sterke geluiddempende werking, moswanden dragen hierdoor bij aan een verbeterde akoestiek.

Er zijn vele mogelijkheden voor mos in uw interieur, zoals mospanelen, mosschilderijen en mobiele moswanden. Met mos zijn de meest bijzondere toepassingen mogelijk als blikvanger in uw woning of bedrijf. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van en mét mos.

Uiteraard wilt u dat uw groeninvestering zijn waarde en uitstraling behoudt.

Deskundig onderhoud is dan ook noodzakelijk. Daarom werkt Hydro Jansen met professionele onderhoudsovereenkomsten. Dit betekent dat ons vakbekwame onderhoudsteam op vaste tijden langskomt voor een deskundige verzorging van uw planten.

Ook gezonder werken?

Hans van der Stouw – Bandwerk.nl ( Gedegen advies zorgde voor een perfecte kantoor oplossing. )

PLANTEN BEPALEN DE UITSTRALING VAN UW KANTOOR